Actuele tijd

Albire, Benidorm en omgeving PDF Afdrukken E-mail
 

Alfas del Pi (Albire) Benidorm en omgeving


Onze camperplaats zou 1,5 km van het centrum van Albire liggen en 1,5 km van het centrum van Benidorm. Na aankomst zijn we smiddags naar Albire gewandeld. Het was een half uur lopen. We hebben wat winkelstraten bezocht en kwamen uiteindelijk uit op de boulevard en die zag er erg goed uit. Nadat we cafe con leche hadden gedronken moesten we echter terug keren want rond 18.00 uur, als de zon weg is, wordt het hier wel wat kil.

Ook op deze camperplek hebben we heerlijk geslapen. Niets te horen. Wat een rust.

De camperplek wordt beheerd door een Nederlands echtpaar, dus aal wat er staat (en het is vol) zijn bijna allemaal Nederlanders. Sommigen staan er zelfs al weken.

Op dinsdag 28 febr zijn we richting Benidorm gefietst. Het was toch nog ruim 5 km tot de boulevard.Benidorm was wel overweldigend. Veel hoge gebouwen, hotels en flats, prachtige winkelstraten, een hele mooie boulevard en een prachtig strand.

                                  

                                         No Image

 

 We hebben onze fietsen aan de boulevard geparkeerd en zijn toen de boulevard afgelopen. Na wat gegeten te hebben zijn we de winkelstraten doorgelopen. Het was er erg druk. Heel veel mensen, die hun pensioen hier op een goede manier besteden. Bijna overal hoorde je wel Nederlands spreken. We hebben er van genoten en vervolgens hebben we ons ook maar neergelegd op het strand. Heeeeeerlijk. Die zon en die mensenmenigte, die zich daar zo goed vermaken.

Bij het VVV hebben we weer voldoende informatie gekregen om ons de komende dagen hier in deze omgeving te vermaken. Er is voldoende te zien en er kan goed gefietst worden. Dat wordt weer genieten.

 
< Vorige   Volgende >