Actuele tijd

Belangrijke koerswijziging en van Denia naar Albire PDF Afdrukken E-mail
 

Belangrijke koerswijziging


We hebben besloten niet naar de Algarve door te rijden. Het is hier aan de Spaanse kust zo heerlijk, zo fantastisch en er is zo veel te zien en te beleven , dat we besloten hebben hier te blijven. Het is elke dag ca 18 graden en de laatste dagen staat er erg weinig wind zodat het hier heerlijk toeven is. Het eten (menu del dia) is prima en de verse groenten en het vers fruit is niet te versmaden. We kopen hier 5 kilo sinasappelen voor 2 euro. Niet te geloven toch. En ook het fietsen is fantastisch. We zitten nog steeds langs de kust en het is er vrij vlak en er is heel veel te zien.

Geen enkele reden dus voor ons om door te rijden naar de Algarve. Wat nog in het voordeel is, is dat we dan ook minder diesel gebruiken, want die is hier ook steeds duurder geworden. De prijs is vergelijkbaar met die in Nederland.

We zullen dus Annie en Henk en Mieke en Piet en Wil en Ton helaas niet ontmoeten.

We willen nog wel helemaal doorrijden naar Cadiz en dan via Madrid terug komen, maar je weet maar nooit. Plannen zijn er om van af te wijken toch?


Van Denia naar Albire

We hebben afscheid genomen van Ben en Helma en van onze beheerder Louis en zijn toen op weg gegaan naar de volgende camperplek. De tocht, voornamelijk langs de kust was erg mooi. We kwamen langs Calp waar ook een mooie camperplek is en reden door richting Benidorm.

Hoe dichter we bij Benidorm kwamen, hoe meer mooie huizen we zagen. Prachtig tegen de heuvels gebouwd. We keken ook uit op een mooi landschap dat erg leek op de rijstterrassen, maar dan zonder rijst. Echt een tochtje waar we van genoten hebben.

Toen we nabij Albire kwamen konden we onze camperplek, Los Limbos, niet vinden. We hebben meer dan 1 uur rond gereden door de heuvels en kleine straatjes. We moesten ook een keer helemaal terug zetten omdat we op een éénrichtingsweg reden, waar we op een gegeven moment niet meer verder mochten en konden. Het was een heel feest, maar gelukkig werden we goed geholpen door andere camperaars.

Uiteindelijk hebben we onze camping gevonden en toen bleek, dat de straatnaam, die ik uit het Acsi-boek had gehaald, niet goed was. Jammer van de tijd maar we hebben weer veel gezien en meegemaakt. De komende dagen gaan we hier de buurt verkennen.

 
< Vorige   Volgende >