Actuele tijd

De laatste dagen op camperplaats Odissea nabij Denia PDF Afdrukken E-mail
 

De laatste dagen op camperplaats Odissea bij Denia


We hebben ons nog goed vermaakt met Ben en Helma. Nog een grote markt bezocht, waar van alles en nog wat te koop was voor een paar euro. Ben had zijn slag geslaan daar. Een fietspomp, een rode loper, een knuffel, 2 zonnebrillen en nog wat van dat spul en ik denk niet dat hij meer dan 10 euro kwijt was!! De hogedrukfietspomp kostte 2 euro, maar savonds kwam Ben mijn pompje lenen!! en dan weet je t wel. Uiteraard heeft Ria ook wat kleinigheden gekocht. We hebben ook nog een mooie strandwandeling en een leuke fietstocht over de groene fietsroute gemaakt en afgesloten met een heerlijk dineetje in een restaurantje bij een arena in Ondara. Prachtige omgeving en heerlijk eten. We hadden 45 km gefietst , waarvan een groot gedeelte over de boulevard langs de zee. Met bridge hebben wij geen revanche kunnen nemen. Wij hebben de 2e avond wel de meeste spellen gespeeld (wij 20 en zij 4), dus mijn doel was toch bereikt!!

Op onze camperplaats hebben we ook nog de familie Zeeuwen ontmoet, die vroeger in het oude spoorwachterhuisje bij Lips in Drunen hebben gewoond. Hij vertelde, dat het hier aan de kust sinds eind oktober overdag nog niet geregend had. Leuk was ook, dat er een camper op de camperplaats kwam, precies dezelfde als de onze, dus een homecar P 601. Het enige verschil was dat deze camper een Zweeds kenteken had. Leuk om deze camper tegen te komen, want we hebben nog niet zo heel veel dezelfde campers zien rijden.

Maandagmorgen hebben we afscheid genomen van onze campingbeheerder Louis. Het was een geweldige beheerder die het iedereen naar zijn zin probeerde te maken en erg vriendelijk was.

Wij kunnen camperplaats Odissea van harte aanbevelen. We gaan nu verder naar het zuiden, want we willen ook langs de kust van Albire, Altea en Benidorm fietsen en Ben en Helma gaan weer noordwaarts.

 

                                              No Image

 

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >