Actuele tijd

Met Helma en Ben in Denia PDF Afdrukken E-mail
 

Denia


Met Helma en Ben hadden wij afgesproken, dat we rond het middaguur in Denia op de camperplaats Odissea zouden zijn. Wij waren daar om 14.00 uur en toen was er nog 1 plaats vrij. Die hebben we toen voor Helma en Ben gereserveerd en zij arriveerden een paar uur later. Het was een leuke ontmoeting en savonds zijn we met zijn vieren gaan wokken. Erg gezellig.

Donderdag 23 febr. zijn we gaan fietsen naar Denia. Op de terugweg kregen we nog een tas vol heerlijke sinasappelen aangeboden. Sinasappelboomgaarden zijn hier overigens in overvloed en er wordt nu volop geoogst. Ze zijn lekker zoet. We smullen er goed van.

Savond hebben we met Ben en Helma gebridged. Het resultaat is, dat we nog een keer revanche moeten nemen.

Op vrijdag hebben we een strandwandeling gemaakt. Ook hier kun je uren langs de zee wandelen. Het is er nu nog niet druk. De temperatuur is fantastisch, 17 graden, en er stond vandaag weinig wind. Voor de komende dagen wordt niets dan mooi weer aangegeven. Heerlijk. Na de wandeling hebben we bij Garden restaurant genoten van een lekkere zalm-forel met een heerlijk wit wijntje. Echt genieten hoor.

We hebben besloten dat we nog tot maandag hier blijven en daarna trekken wij door naar het zuiden en Helma en Ben gaan weer op weg naar huis, naar het noorden dus.

De komende dagen hebben we het nog druk met markten bezoeken, fietsen, strandwandelingen maken en bridgen.

 

                                                        No Image

 

 

 

 

 

 

 

                                                        

 
< Vorige   Volgende >