Actuele tijd

Valencia PDF Afdrukken E-mail
 

Valencia


Van Peniscola zouden we naar Valencia gaan en dan naar Denia. Omdat Helma en Ben al dinsdag of woensdag in Denia zouden zijn, besloten wij maar 1 dag in Valencia te gaan staan. We reden er via de N-weg naar toe en toen dwars door Valencia. Daar kwamen we langs het oude centrum en vervolgens langs een vijftal grote moderne gebouwen, het futuristisch gebouwencomplex van de Ciutat de les Art et de les Ciences: het Imax-theater, een concertgebouw, een modern museum, een bogencontructie over een parkeergarage en een aquarium Prachtig om te zien. Toen wij later op onze camperplek net buiten de stad aan kwamen hadden we uitzicht op zee, op de haven van Valencia en op deze moderne gebouwen.

 

                                                      

 No Image

 

We hadden de bedoeling om naar Valencia te fietsen, maar daar was de tijd nu te kort voor.

Op de camperplaats maakten we kennis met een vriend van een oude buurjongen van mij, die al vanaf eind oktober daar rond zwierf. Later op de dag kwam er nog een Nederlander naast ons staan, die zijn camper ook bij Tjeu vd Horne had gekocht, evenals wij. Allemaal toevallige, maar leuke ontmoetingen. Uiteraard deden we weer de nodige wijsheden en kennis op.

Op de camperplaats bleek helaas dat onze huishoudaccu toch echt aan vervanging toe was. We hadden hem nog door laten meten voor ons vertrek en toen was hij goed. Maar afijn, ook daar valt weer mee te leven, dan maar iets minder tv kijken.

 

 
< Vorige   Volgende >