Actuele tijd

Met enige vertraging op weg naar de zon PDF Afdrukken E-mail

Het liep niet allemaal zoals wij hadden verwacht. Lijkt dus bij ons toch ook op de Elfstedentocht. We zouden maandagmorgen vertrekken, maar het zal woensdagmorgen worden. Het inbouwen van de installatie met achteruitrijcamera in de camper duurde iets langer dan wij gedacht hadden. Vrijdag kregen wij om 4 uur het bericht, dat ze het niet meer zouden halen die dag. Het zat allemaal wat tegen. Erg jammer. Dat betekende dat de auto ook niet meer naar de andere garage kon voor een onderhoudsbeurt.

We hebben toen maar meteen besloten, dat we dan dinsdag in zouden pakken en woensdag vertrekken.

De 93e verjaardag van Oma hebben we goed gevierd. We hadden een gezellig diner met de hele familie Vissers in ons gebruikelijke restaurant in Diessen. Oma wordt wel 100.

                     

                                        No Image        

                   

Maandagmiddag kregen we een telefoontje van de garage, dat het gelukt was.

Ik dus naar Eindhoven en ja, alles werkt en ik kan nu makkelijker achteruit rijden,

Ik ben rechtstreeks doorgereden naar de garage in Bladel, waar de Fiat nu een grote onderhoudsbeurt krijgt. Morgen is hij klaar en dan heeft Ria nog een hele middag om in te pakken!!! Er ligt al erg veel klaar en hoe langer we wachten hoe meer er mee moet geloof ik.

Afijn ons uitstapje gaat dus een paar dagen korter duren, maar we zien er wel reikhalzend naar uit en we zullen er niet te harder om rijden. Immers als je in de camper stapt dan is je vakantie al weer begonnen.

 
< Vorige   Volgende >