Actuele tijd

It giet oan.....it giet oan PDF Afdrukken E-mail
It giet oan….  It giet oan 

Ik ben bang dat de elfstedentocht niet door gaat, erg jammer dan, maar onze reis gaat wel door. Nog een paar dagen en dan vertrekken we.

Donderdag halen we de camper uit de stalling en dan wordt er vrijdag een nieuw audio/navigatiesysteem met achteruitrijcamera ingebouwd. Weer meer luxe.

Zaterdag heeft Ria nodig om de camper weer helemaal vol te laden met allerlei dingen voor onderweg, het nodige voedsel, dat we daar misschien niet kunnen kopen, en kleding. Het is nog even raden wat we nu precies mee moeten nemen. S-avonds kan het in ieder geval flink afkoelen, maar we hopen ook op lekker zonnig weer overdag. Zondag 12 februari gaan we de 93e verjaardag van schoonmoeder vieren en daarna mogen we weg.

 

We waren eerst van plan om via de N-wegen naar Montpellier te rijden, maar gelet op de vorst en het winterse weer kiezen we voor de route soleil, zodat we iets eerder in zonnigere oorden zijn. Vanaf Barcelona zakken we in een rustig tempo de Spaanse Costa’s af. Daar waar t mooi of lekker is of waar we wat kunnen fietsen, blijven we wat hangen en uiteindelijk hopen we op de Algarve terecht te komen. Op de terugweg willen we nog een paar dagen Madrid doen en Ria hoopt dan uiterlijk 27 maart weer thuis te zijn. Moet ook wel, want ik moet op 28 maart een paar boeken inleveren!!!

Op dit moment ziet onze tuin er zo uit. Prachtig he?

                                                      

 

                                No Image

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Vorige