Actuele tijd

Van Alghero naar Valledoria en Castelcardo PDF Afdrukken E-mail
 

Naar Valledoria en Castelsardo


Via een erg mooie bergweg reden we van Alghero naar Valledoria. We hadden weer prachtige uitzichten en reden door diverse bergdorpjes. Op camping La Foce in Valledoria moesten we weer een plaatsje tussen de bomen zoeken en dus weer opletten of de schotel wel uit kan.

We staan lekker rustig langs Hugo en Hannie en hebben tv.

De camping ligt aan het water en 500 m verder is de zee en aan de andere kant het dorpje.

Op 31 mei zijn we met de Knausjes naar het stadje Castelsardo gefietst. Dat was wel werken om er te komen, maar het was de moeite waard. We hebben er rond gewandeld en een lekker broodje gegeten. S-avonds hadden we een ingelast diner want het calamiteitenpotje was niet aangesproken.

We kregen wel te horen dat we in 2 groepen met de boot teruggaan omdat er één boor is uitgevallen. Wij zitten in groep 2 en komen pas om 22.30 uur in Italië aan land. Dichtbij de haven kunnen we terecht op een Acsi-camping.

Op 1 juni was het weer bewegen met Ralf. Tijdens de warming up voel ik steeds wel dat ik erg stijf ben. Vannacht heeft het geregend en hard gewaaid. De golven zijn erg wild vandaag.

Vanmiddag maken wij nog een wandeling door het dorpje en gaan we nog even op zoek naar wijn.

Met een groepje hebben we afgesproken dat we om 17.00 uur nog evven samen een borreltje drinken voordat we aan t eten gaan.

Morgen kunnen we nog rustig op deze mooie camping blijven want we mogen pas na 17.00 uur op onze laatste halteplaats in Padru aankomen. Hier hebben we om 19.00 uur het afscheidsdiner.

 
< Vorige   Volgende >