Actuele tijd

Camping Nuraghe Ruiu PDF Afdrukken E-mail
 

Camping Nuraghe Ruiu

Vandaag hadden we weer een mooi ritje, maar eerst moesten we in Arborea nog even wijn tappen, want ik ben er weer door. Dat gaat er hier wel in. Ria heeft nog steeds de witte wijn uit Settimo. Ik heb mijn vaatje maar weer laten vullen met 5 ltr. lekkere wijn.

Vandaag konden we kiezen rond het meer of door de bergen. Wij zagen het meer in de verte maar wilden de bergweg nemen en dat hebben we ook gedaan. Volgens de berichten moesten hier wilde paarden lopn, maar die hebben we niet gezien.

We kwamen aan in het plaatsje Norbello en toen was het nog 10 km tot onze camping. Hier hield de wereld op. De harde weg liep tot aan de camping en een kerkje. Het schijnt hier een bedevaartplaatsje te zijn. De camping is mooi. Een prachtig zwembad, ruime plaatsen en een goed toiletgebouw. De dames gingen direct weer aan de was, want er was volop gelegenheid om een draadje te spannen. Na een uurtje waren de lakens en slopen en onderbroeken weer lekker fris.

We kunnen er weer even tegen.

24 mei was t weer Bewegen met Ralf. Hij was erg opgewekt en sprak iedere Sardijn die we tegen kwamen aan. Maar helaas: Mario was er niet en die had ons het nodige moeten vertellen. Afijn het was weer een gezellig trimtochtje. Daarna hebben Ria en ik nog een fietstochtje gemaakt richting het stuwmeer. Prachtige uitzichten en lekkere klimmetjes.

Om 19.00 uur hebben we weer een etentje op de camping. Iedereen heeft er zin in. De mensen kennen elkaar nu en dat gaat erg goed. En waar de drank vloeit.......

Op onze camping was internet. We hebben geprobeerd om er nog wat foto's op te zetten, maar dat ging zo moeizaam. Na 10 foto's hebben we het opgegeven, Misschien lukt het later nog, maar internet op Sardinië is niet alles.

Ik heb weer wel wat nieuwtjes opgedaan van onze buurman, Dick Slagter uit Heiloo. Een vliegende kraai vangt altijd wat.W ij wensen Pieter en Carla veel plezier op hun reisje naar Madrid en daarna ook op Lanzarote.

Morgen gaan we naar een leuk plaatsje, helemaal in het binnenland: Orgosolo. Als we weer internet hebben volgt hierover nadere info.

 
< Vorige   Volgende >