Actuele tijd

Wat is het weer fijn, weer fijn, om thuis te zijn.... PDF Afdrukken E-mail

 

We zijn weer veilig en heelhuids in Hapert aangekomen.

De taxi naar het vliegveld was goed geregeld. We konden op tijd vertrekken en we kwamen ook weer op tijd op Schiphol aan en ook daar was onze taxi weer keurig op tijd aanwezig.

 

Alles is zeer naar wens verlopen. We hebben bijna 2600 km. gefietst en nagenoeg geen problemen gehad. Slechts 1 lekke band. Je kunt wel goed zien, dat we weer de nodige kilometers hebben gemaakt. De banden, ketting en pion laten weer slijtage zien.

 

De fietsen zijn nagenoeg ongeschonden uit de verpakking gekomen. Enkele kleine beschadigingen daargelaten.

 

Tijdens onze fietstocht hebben we bijzonder veel plezier gehad van onze fietsspiegeltjes en onze zijden slaapzak. Ook de aanwezigheid van internet was zeer aangenaam.

 

Het was heerlijk om weer thuis in ons eigen bed te kunnen slapen en onze eigen douche te kunnen gebruiken.

We hebben in ruim 50 verschillende bedden geslapen, waarvan er drie van mindere kwaliteit waren. De rest was prima. Met uitzondering van ons aankomst- en vertrekhotel zijn we niet meer dan 50 euro per nacht kwijt geweest.

In bijna alle hotels c.q. overnachtingsplaatsen was internet of wifi aanwezig.

 

Na een heerlijke nachtrust zat ik om 08.15 uur al weer op de fiets om naar de tandarts te gaan, want ik was tijdens onze tocht enkele vullingen kwijt geraakt. Gelukkig heb ik er geen last van gehad.

Ria zat om 08.30 uur al bij de kapper, want ze wil er toch weer toonbaar uit zien.

 

Al bij al kijken wij terug op een zeer geslaagde fietstocht van Bangkok naar Singapore.

We weten zeker, dat we ook de oostkust van Maleisië nog een keer willen fietsen. Mogelijk doen we dit in combinatie met een fietstocht door Laos en Cambodja, maar we hebben nog wel even tijd om hier verder over na te denken.

 

Wij danken al onze lezers voor hun aandacht en voor de correspondentie en graag weer tot onze volgende tocht.

 
Volgende >