Actuele tijd

Fietsen inpakken en Singapore verkennen PDF Afdrukken E-mail
 

Fietsen inpakken en Singapore bekijken.


Maandagmorgen zijn we na het ontbijt eerst de fietsen in gaan pakken. Dat ging een beetje moeizaam. Er was in ons hotel geen enkele ruimte om de fiets binnen te zetten en ook geen ruimte om hem in te pakken. Dit moest dus buiten gebeuren. Onze sealrol was eigenlijk te breed merkten wij, dus dat werkte niet handig. Maar al doende leren wij en volgende keer weten we het wel. De tweede fiets ging al iets makkelijker dan de eerste. Nu maar hopen dat het sealen werkt en dat de fietsen weer heelhuids thuis aankomen.

Het was wel goed dat ze in het plastic zaten, want het heeft zo wat de hele nacht geregend hier en ze stonden dus buiten.

 

                                            No Image                                  

                               

Zondagavond hebben we nog een eindje opgewandeld en toen kwamen we ook hier in de Indianwijk terecht. Geweldig mooi. Een drukte van jewelste. Er werd van alles en nog wat verkocht en heel veel onder de prijs. Vooral echte merkhorloges, sieraden en electrische apparaten, maar wij kunnen toch niets meer meenemen.

Het was ook erg druk in de drankwinkel. Dit was altijd zo op zondagavond zeiden ze tegen ons.

Maandag zijn we wederom de stad ingetrokken en hebben we een mooie rondwandeling gemaakt.

Het druppelde overigens wel de gehele dag, maar de temperatuur was aangenaam.

Singapore is great. We liepen richting de haven en zagen daar een prachtig concertgebouw met diverse hele grote zalen. We zagen er ook een gebouw, dat bestond uit een groot schip op 3 hotels. Deed me aan de ramp in Japan van enkele dagen geleden denken. Verscrikkelijk.

 

                                          No Image

 

We hebben ook een heel groot mooi kunstgebouw gezien en een bibliotheek. Ik denk dat die wel 1000 x zo groot is als die in Hapert. Maar afijn, alles is hier groot en mooi en schoon. Werkelijk een belevenis.

In ons hotel is het ook prima, vooral erg schoon. S-morgens aan het ontbijt loopt er van alles en nog wat rond. Heel veel jonge meiden in hele kleine, strakke broekjes uit de hele wereld. (Heel anders dan in Maleisië!!!!) We horen allerlei talen. Het lijkt een beetje op een backpackershotel in Nieuw-Zeeland. Heel veel jong volk, dat de wereld gaat verkennen vanuit Singapore deze keer.

Het is nu onze laatste dag hier.

De koffers zijn gepakt en nu gaan we nog een andere rondwandeling door de stad maken.

Vanavond om 20.00 uur worden we opgehaald en naar het vliegveld gebracht.

 
< Vorige   Volgende >