Actuele tijd

KLANG - KUALA LUMPUR - KLANG PDF Afdrukken E-mail
 

Klang - Kuala Lumpur - Klang


Gisteren reden we via een weg over een oude spoorlijn richting de stad Klang. Dat betekende: erg rustig, kaarsrecht en kilometers lang vooruit kijken. Af en toe werd het traject onderbroken. Dan stond er weer een school midden op of een grote fabriek. De weg was af en toe ook slecht, maar wij konden steeds met een kleine omweg weer verder. Het was weer bloedheet.Het zweet stroomde overal uit. En zo kwamen wij in Klang. We hadden het Familyhotel al gereserveerd en alles klopte. Meteen de kamer in en douchen. Ria heeft tot nu toe bijna iedere dag onze fietskleding kunnen wassen en dat is erg fijn. Het waswater ziet er niet uit. Ze zegt dan: Moet je zien hoe het water er uit ziet bij mijn kleding en dan moet die van jou nog komen!!!!! Zweet zweet zweet. Gelukkig hebben we onze kleding ook al een paar keer kunnen laten wassen want dat is wel nodig. Ria weet niet of we onze shirtjes nog ooit goed schoon krijgen !!! Misschien met een dag of 4 in de biotex. En anders maar weggooien. Ze hebben hun geld weer dubbel en dwars op gebracht. Goed spul, die kleding van TWC Hapert.

In ons hotel in Klang mochten we onze fietsen en bagage laten staan en dan met de trein naar Kuala Lumpur gaan. (KL BETEKENT GROFWEG: STAD IN DE MODDER!!) daar overnachten en dan weer terugkomen in ons hotel in Klang en verder fietsen. Goede regeling.Via internet hebben we een hotel in KL geboekt. Is prima. Zelfs wifi, dus ook bericht naar jullie over: Stem op Lien.

KL is mooi. We hebben een 24 uurs kaart voor de hip=hop bus gekocht en we stappen nu dus uit waar we willen. Is wel vermoeiend en de stad is erg druk We hebben vandaag al veel gezien en morgen doen we de rest.

 

                            No Image

 

Ons hotel is in China Town. Geweldig. We stappen uit de voordeur en moeten tussen de kramen door onze weg maar vinden. Die chinezen liggen mij wel. In elk winkeltje staat achterin wel een koelkast met vele soorten bier. Ik drink het dan op in een Moslimhotel maar neem de lege flessen wel mee. En dan is iedereen weer blij.

Mensen. Vandaag is de dag. Stem op Lien, want zij wil veel goeds voor ons doen. Bij deze bedank ik alle mensen die al toegezegd hebben dat ze t zullen doen. Lien komt jullie persoonlijk bedanken. Dat weet ik zeker. Wij kijken morgen hier nog een dagje rond en dan hoor je weer van ons.

 
< Vorige   Volgende >