Actuele tijd

Gesprek met de prime minister PDF Afdrukken E-mail
 

Gesprek met de prime minister

Bij ons resort was een drijvend restaurant oftewel een restaurant boven het water. Wij besloten daar te gaan eten en dan hadden we nog uitzicht op het spektakel aan de overkant.

Toen wij weer in de receptie van ons resort terugkwamen was het een drukte van jewelste. Iedereen liep op en neer en we zagen wel 10 x hetzelfde blad met dorians (een vrucht van hier) langs komen.

Wij even gevraagd wat er ging gebeuren en toen bleek dat de prime minister naar ons resort zou komen om zich op te frissen en nog even wat te drinken.

En jawel hoor. Even later arriveerde hij met zijn gezelschap. Vele, grote mercedessen.

Wij zaten in de loge op internet tijdens zijn verblijf daar. Op een gegeven moment kwamen de mensen weer naar buiten. Vele mannen in een kleurig, zijden costuum. De belangrijkste mannen hadden allemaal nog een soort handdoek om hun kleding heen. Even later kwam ook de prime minister langs ons heen en hij keek ons even aan. Toen keerde hij om en vroeg waar wij vandaan kwamen. Hij informeerde of we al in de omgeving rond gekeken hadden en of we de rijstvelden, die enkele kilometers verder lagen al gezien hadden. Dat hadden wij niet, maar wij vertelden dat we al wel het paddymuseum gezien hadden en door de rijstkom van Malaysia waren gefietst. Hij had grote bewondering voor onze fietsonderneming.

Na nog wat over en weer gepraat te hebben, wenste hij ons verder een goede reis. We kregen ook nog een hand van enkele andere belangrijke mensen, maar daar hebben we verder geen gegevens over. Onze missie hier in Pasir Salak is nu zeker geslaagd.

Morgen staan we weer vroeg op want we moeten 80 km fietsen en het wordt hier overdag echt gloeiend  heet.

 

                                      No Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >