Actuele tijd

De fietsen blijven nog een paar dagen extra op slot staan in onze boomhut PDF Afdrukken E-mail
 

De fietsen blijven nog een paar dagen extra op slot in onze boomhut.


We zitten nu in Malibest Resort midden in het centrum van Cenang in een boomhut. Aan ons strand staan boomhutten op palen van 4 m hoog.

 

         No Image

 

Onze boomhut staat iets verder van het strand en maar 1 m boven de grond, maar verschil moet er zijn. Het is hier geweldig. De bungalow is helemaal naar onze zin. Alles er op en er aan en alles werkt ook prima. Dus we hebben besloten om nog 2 dagen extra te boeken, want dat kon nu wel en we hebben dagen zat zegt Ria.

We kunnen zo naar dat prachtige strand lopen en dat ziet er uit als Scheveningen 50 jaar geleden. Op 100 m staan 6 parasols met 2 ligstoelen er onder. Er is vertier. Er wordt in zeer bescheiden mate geparasaild en je kunt er op een banaan gaan zitten er er zijn 3 waterscooters. Niks te veel, maar voldoende om een beetje afleiding te hebben. Af en toe daalt er een parasailer in het water of in publiek en vanmiddag zagen we 2 geheel geklede moslimmeisjes met burka en al van de waterscooter vallen.

Overdag is het hier wel bloedheet. In de morgenuren is het heerlijk en daarna pas vanaf 16.00 uur. We hebben vandaag de zon echt in de zee zien zakken om 19.30 uur. Misschien zien we dat nog wel 4 keer de komende dagen want we blijven in totaal 6 dagen en nachten op het lieflijke eiland Langkawi, dat we de komende dagen ook nog verder zullen gaan bekijken, maar morgen eerst even snorkelen op het eiland Pulai Payar. Om 08.00 uur vertrekken en om 17.00 uur weer thuis zodat we ook nog even op het strand kunnen genieten.

Zo maar een weekje rust dus, want we hebben dagen zat.

We houden rekening met 2 dagen in Alor Setar, 3 dagen in Georgetown (Penang), 2 dagen op het eiland Pangkor, 3 dagen in Kuala Lumpur en nog 2 dagen in Melaka en Singapore. Tussendoor moeten we dan ook nog ca. 1600 km fietsen. We gaan er voor.

 
< Vorige   Volgende >