Actuele tijd

Van Ria PDF Afdrukken E-mail
 

Hoi hoi,


Leo heeft aangekondigd dat ik iets zou schrijven, dus hier komt mijn verhaal.

Ik vind het hier fantastisch. In het begin heb ik wat moeite gehad met de warmte. Leo kan er beter tegen dan ik. Waarschijnlijk daarom al na een paar dagen buikkrampen etc. Ook dat harde zadel, dat niet meegeeft. Maar wij genieten elke dag weer van wat we zien en beleven. De mensen zijn zo vriendelijk voor ons. Ik probeer regelmatig een praatje te maken met de inlanders, maar dat lukt niet zo goed.. Bijna niemand spreekt engels.

Het fietsen gaat prima. Ik doe het op mijn gemak. 's-Morgens smeer ik mij flink in. Leo smeert bijna niet, maar heeft daar nu de naweeën van. Zijn arme hoofdje begint al aardig te vervellen, nadat hij het eerst danig heeft laten verbranden. Als het bergopwaarts gaat doe ik het rustig aan. Leo zegt steeds: We moeten vort, maar ik denk dan: hij wacht wel. Een beetje moe worden is goed, maar meer is niet nodig, ik heb ook vakantie. Mijn horloge denkt er ook zo over. De schakels gaan bijna niet meer krom, zit vol van het zweet. Ook loopt ie soms wel 2 uur achter. Zou ie er net zo over denken als ik: We hebben tijd zat!!

Ik heb deze keer geen jurk meegenomen, maar heb vanaf het begin van onze vakantie spijt van. Leo vindt het niet leuk als ik in mijn sarong rondloop. Dan zijn 2 bermuda's toch wel heel weinig. Dus ben ik in Krabi eens lekker gaan shoppen. Leo wilde niet mee dus ging ik alleen! Na alle winkeltjes van binnen en buiten te hebben bekeken heb ik toch iets gevonden. Toen weer richting bungalow. Halverwege kwam ik Leo tegen Hij was ongerust. (Lekker gevoel toch?)  Ik was 2 uur weggeweest!!!

Gisteren was het onderweg 45gr. Of het nu van de warmte of van al die mannelijke belangstelling was. Ik weet het niet. Maar bij de zangvogelwedstrijd stond ik met mijn ene voet in de 15 cm lagere berm en probeerde met mijn andere been nog over de hoge fietsstang heen af te stappen. Wat denk je, ik bleef hangen en ging ten overstaan van wel 50 mannen onderuit. Ze wilden me met zijn allen oprapen, maar Ria was snel. Beetje blauw maar verder alles nog heel.

Jullie zien het, alles ok hier.

Groetjes

R                    ia  No Image

                   

 

 

                                               

  

  

 

                                                                                                                                              

                                                   

 

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >