Actuele tijd

Verkiezingen en verjaardag Carla 6 febr. PDF Afdrukken E-mail
 

Verkiezingen en de verjaardag van Carla 6 febr.


Gisteravond gingen we op zoek naar een restaurantje. Er was niet veel keuze en in t restaurantje waar we aanlegden sprak niemand Engels. Wij weer met handen en voeten uitgelegd wat we wilden eten. Toen we zaten te eten kwam er een andere gast naar ons toe en die liet ons een ander gerechtje proeven. Het was vis en het was lekker. We konden nog meer krijgen, maar daar hebben we voor bedankt. Tijdens het diner reden er allerlei geluidswagens rond voor de verkiezingen. Wat een geschreeuw. Ze deelden bij ons en op de avondmarkt foto's van zichzelf uit. Baldewijn heeft geen vertrouwen in de nieuwe regering. Hij vreest dat er veel te veel geld naar de Moslimprojecten gaat. Lijkt dit een beetje op België? Gelukkig heb ik geen verstand van politiek Lien!!!!

Vanmorgen werden we weer gewekt door die verkiezingscaravans. Alle namen van de kandidaten werden genoemd en daar zaten wij wel op te wachten.

We hadden met de gastheer afgesproken dat we om 07.30 uur zouden ontbijten. Wij waren er wel maar verder niemand. 10 min gewacht en nog niemand. Geklopt, geroepen en eindelijk kwam er een vrouwtje, half slapend nog. Zij ging ons ontbijt verzorgen. Duurde lang. Eieren waren maar half gebakken, dus ook weer terug. Om 08.10 uur vroegen we om de rekening en wat denk je: Ze pakte de scooter en reed weg!!!!! Even later kwam ze terug met de bestellingen die ik zelf opgeschreven had. Ik moest er de bedragen nog achter zetten en alles optellen. Het was 25 euro in totaal. Ze wilde nog een foto van ons maken en toen konden we vertrekken.

We hadden graag vroeg gegaan, want het leek weer een warme dag te worden en dat was ook zo.

Bloedheet. Rond 10.00 was het rond 40 graden en toen hebben we toch maar even aangelegd om een verfrissing te nemen met heel veel water.

De weg was niet druk, maar er werd veel aan gewerkt. Volle vrachtwagens met asfalt. Ze maken van een 2 baansweg een 4 baansweg. Waarvoor weet ik niet. Het was absoluut niet druk. We hadden er overigens niet veel last van. We konden overal wel door, soms over grind, dan weer zand, dan weer door t water, maar t ging. Om 11.00 uur kwamen we weer in de buurt van de zee en toen kwam er gelukkig wat wind. Heerlijk. Ook vandaag zagen we ze weer volop op en neer rijden met melk en vogels. Om 12.30 kwamen we na 60 km fietsen bij ons volgende resort.

Heerlijk, veel beter dan het vorige. Het eerste wat we dan doen is lekker douchen en daarna lunch met chang. De dames waren lief voor ons. We hadden er eentje voor de drank, eentje voor het eten, eentje voor de muziek, eentje voor de was en eentje voor t poetsen. Komt wel goed met ons.

De dame van het eten ging later naaien op de Singer zoals wij die vroeger thuis ook hadden!!!

 

                                           No Image                        

                                
We vinden het ook heel fijn, dat we hier weer even alles in de wasmachine kunnen donderen. Niets is heerlijk dan fris gewassen kleding.

We verheugen ons al weer op het diner hier, want de lunch was voortreffelijk. Ook erg goed dat we wifi hebben want dan kunnen we even de site bijwerken en vanavond skypen met de jarige Carla.

 
< Vorige   Volgende >