Actuele tijd

Een vreemd hotel en heel veel regen PDF Afdrukken E-mail
 

Een vreemd hotel en heel veel regen.


Wij konden geen hoogte krijgen van ons hotel. Het lag er prachtig daar onder dat gat in die rots, maar er was alleen wat bedienend personeel te bekennen. En dat personeel was raar personeel, travestieten, homo's, omgebouwde mannen en lesbiennes. Er liep van alles rond. Niet dat daar iets op tegen is hoor, maar het is wel een vreemde gewaarwording.

Toen wij terugkwamen van onze lunch in het dorp begon het te gieten en het bleef verder de hele middag hard regenen. Wij wilden s-avonds weer in het dorp gaan eten, maar dat lukte dus niet.

Er kwamen wel steeds meer gasten in ons hotel maar die verdwenen op hun kamer.

Uiteindelijk hebben wij besloten om toch maar in het hotel te eten.

Ook daar zaten wij weer helemaal alleen. Ze waren wel met een man of 6 om ons eten klaar te maken en dat smaakte ook nog goed.

Later op de avond was er muziek in het restaurant, maar ook dit was weer vreemd.

Het was karaoke en de bezoekers die er kwamen waren allemaal meisjes met korte jurkjes en rokjes en witte laarzen aan. Ik heb er geen mannen gezien en de meiden gingen om de beurt het podium op om zich te laten zien en te zingen. Ik moet zeggen dat het zingen wel aardig klonk.

We hebben maar niet meer afgewacht wat er allemaal nog meer gebeurde want morgenvroeg willen wij weer verder trekken richting Krabi. Dit is weer een erg toeristische plaats aan de kust waar van alles en nog wat te doen is. Wij willen daar 2 dagen blijven en iets gaan ondernemen.

 
< Vorige   Volgende >