Actuele tijd

Rustdag Wasana resort PDF Afdrukken E-mail
 

Wat een mooie dag

We zijn nu in Wasana Resort. Dit resort is eigendom van Boudewijn Boers en zijn Thaise vrouw heet Wasana. Wij kunnen het goed vinden met Wasana, die vandaag 41 jaar wordt. Baldewijn, zoals zij hem noemt is nu 58 jaar. Hij komt van oorsprong uit Bussum. We hebben een prachtige bungalow met alles er op en er aan, zelfs satelliet tv en we hebben ook al Pauw en Witteman gezien.

Eerst slapen we lekker uit want we hebben nu een goed bed. Heerlijk weer, zo zonder wekker. Om 09.00 uur gingen we ontbijten en onze gastvrouw kussen. Er waren geen slingers. Verjaardagen vieren we hier alleen maar van de kinderen zei Boudewijn. Daarna even de was laten doen en toen met de fiets naar het strand. Ongelooflijk. Ook hier lopen wij weer helemaal alleen op het strand.

de gevolgen van de tsunami zijn hier nog goed te zien. Ria raakt helemaal in extase van de schelpen die we hier vinden maar daarna is ze helemaal in mineurstemming want ze kan ze niet allemaal meenemen. Ze pruilde een beetje, maar we namen ze allemaal mee naar onze prachtige bungalow zodat ze nog geen besluit over weggooien hoefde te nemen.

 

 No Image

 

Toen we terugkwamen waren Thea en Ton ook weer aangekomen. We hebben samen met hen geluncht en vanavond gaan we samen een BB nemen bij Boudewijn en Wasana. Ondertussen genieten wij hier van een zalige rust. Dit hadden we echt verdiend. We zijn zuinig op onze verlofdagen en die moeten we dus goed besteden.

 
< Vorige   Volgende >