Actuele tijd

Zo maar één van die 50 nachten PDF Afdrukken E-mail

Ja, we hadden inderdaad een grote kamer met een groot bed en airco. We wilden vroeg naar bed gaan om morgen weer uitgeslapen te zijn. Toen we in onze zijden lakenzak stapten en op bed wilden gaan liggen, merkten wij dat het bed keihard was. Het leek wel een betonnen plaat. Ik wist niet hoe ik moest gaan liggen. Na een half uurtje zei Ria: zullen we die  dikke deken onder ons leggen. Dat was een goed idee en zo gezegd zo gedaan. ik rolde van de ene zij op de andere en dan weer op mijn buik en mijn rug. Ik kon de slaap niet te pakken krijgen.  Ria lag op haar buik en die scheen heerlijk te slapen. Het vrouwelijk lichaam heeft zo dus toch zijn voordelen.

Telkens zag ik het het groene lichtje van de airco aan gaan, maar dat hoefde ik niet te zien want dat hoorde ik wel. Op dat moment sloeg namelijk ook de motor van het apparaat aan en die motor hing buiten onder het raan, waar ons bed weer onder stond. De motor maakte een trillend en rammelend lawaai. Na een tijdje ontdekte ik dat het trillen veroorzaakt werd door het binnenraam en toen ik dat verschoven had, was het over. Het rammelen bleef. Ik dacht ik kan ons bed van de muur trekken maar dat heb ik niet gedaan want ik dacht misschien slapen we wel eerder als het bed trilt.

Om 03.30 uur kwam er een smsje binnen. Dat was om 21.30 uur verzonden in Valkenswaard. Daar was alles ok zeiden ze. Nou bij ons niet. Daarna ben ik toch in slaap gesukkeld. Om 06.00 wekte Ria mij want ik had de wekker niet gehoord. IZij had behoorlijk geslapen zei ze!!! k had pijn in mijn linker schouder, dus waarschijnlijk daar op gelegen. Toen er maar vlug uitgekomen en onder de douche gestapt, zodat we fris aan onze nieuwe dag konden beginnen. Ja, dat kun je allemaal meemaken als je tijdens je fietsvakantie in 50 verschillende bedden ligt.

 
< Vorige   Volgende >