Actuele tijd

Prachuap PDF Afdrukken E-mail
 

Prachuap Khiri Khan

De snapper smaakte fantastisch en we hebben daarna heerlijk geslapen in ons eigen resort. We hadden een groot lisimobed in onze fantastische kamer en dat was maar goed ook. Zo konden we goed vieren dat we vandaag 38 jaar getrouwd waren. Niet te geloven he? De felicitaties kwamen midden in de nacht aan!!!

In ons resort wisten ze het ook, want we kregen een ontbijt waar je U tegen zegt. Helaas konden we nog geen kwart van alles wat we kregen op. Hopelijk hebben de meisjes zelf de rest op gegeten.

Op weg naar onze volgende plaats kwamen we Thea en Tom tegen. We hebben een eindje met hen meegefietst en wat gesproken over koetjes en kalfjes. T en T gaan van Bangkok naar Pukhet.

Ze hebben ook nog een foto van ons gemaakt, zodat jullie ons fietsend kunnen zien.

 

 

We fietsten vandaag weer door een nationaal park, nu met heel veel water en visbassins. We zijn ook nog in het bezoekkerscentrum van het NP geweest en daar zaten veel apen. Die hadden we onderweg overigens ook al gezien. Het laatste stuk fietsten we langs zee en dat was heerlijk. Het was de gehele dag weer 34 graden.

We zitten nu weer in een hotel aan zee en zo juist zag ik dat T en T hier ook waren aangekomen. Tom lag al in het zwembad zei Thea.

Misschien gaan we vanavond nog wel met hen eten als we ze nog zien.

 
< Vorige   Volgende >