Actuele tijd

Hat Phu Noi PDF Afdrukken E-mail
 

Hat Phu Noi

Toch nog even iets over Hua Hin. De LP (Lonely Planet) had ons aanbevolen om op een hoek van een straat te gaan eten en dat hebben wij dus gedaan. Je zit dan echt op een hoek van de straat en de keuken staat gewoon op straat. Maar het eten is er hardstikke vers. Er waren ongeveer 30 tafeltjes en wij moesten wachten want alles zat vol. Na een half uurtje konden we plaats nemen en we kwamen aan tafel te zitten bij een Thais echtpaar uit de buurt van Chaing Mai. Was erg gezellig. Ik had besloten om iets spicy te eten en het meisje vroeg of ik dat echt wel lustte. Nou dat heb ik geweten. Gisteren stond bij Ria het zweet op haar voorhoofd tijdens het eten, maar nu rolden bij mij de tranen uit mijn ogen en het snot liep uit mijn neus. Maar we hadden me toch lekker gegeten daar en nog aardig gecommuniceerd met de Thaien ook.

Later op de avond zijn we ook nog even de straat op gegaan om kennis te nemen van het nachtleven en dat was ook de moeite waard. Tussen de visboer en de super stonden de meisjes klaar en er waren liefhebbers genoeg. Wij vonden dat het wel erg jonge meisjes waren. De sfeer was overigens erg goed, de meisjes uitgelaten en de geile mannen helemaal op hun best. Ik heb alleen maar gekeken want meer mag niet van Tineke.

Vandaag hadden we een rit door een Nationaal Park. Verliep allemaal prima. Het was wel 33 graden en dus erg lekker. We hebben veel ananasvelden gezien.

Toen we op de plaats van bestemming kwamen moesten we een onderkomen zoeken. We vonden een resort met 18 kamers en een mooi zwembad. Praktisch helemaal nieuw en wat denk je. Ja, helemaal van ons alleen.

Na aankomst maakten we eerst een wandeling langs het strand. Er liepen wel duizenden kleine krabjes en het lukte mij niet om die allemaal te ontwijken. Ria vond hier ook weer aparte schelpen in de vorm van een ijsje. Erg grappig. Op het strand waren Thaise meisjes aan t zoeken naar hele kleine schelpjes. Verder was ook het strand helemaal voor ons alleen.

We hebben gegeten in een restaurantje aan het strand. Het hoofdgerecht van Ria was geen succes. Dat van mij wel, dus bestelde ze dat ook nog maar. Noodgedwongen moest ik nog een tweede Chang nemen. Na het eten hebben we onze strandwandeling vervolgd en toen we al een flink eind weg waren kwam het vrouwtje van het restaurantje ons nagelopen omdat Ria haar hoedje vergeten was. We hebben toen maar meteen afgesproken dat we vanavond daar witte snepper zouden komen eten. Dat lokte ons toch al erg en vis eten is hier fantastisch.

 
< Vorige   Volgende >