Actuele tijd

Het vertrek PDF Afdrukken E-mail

Eindelijk is het dan zo ver.

Dit was onze laatste dag in Hapert, morgen vertrekken we richting Bangkok.

We hebben vandaag nog een bezoek gebracht aan onze moeders. Ze maken het beiden naar omstandigheden goed. Mijn schoonmoeder wordt tijdens onze reis al 92.

We gaan ook het feest van Annie en Henk en nog een paar andere feestjes en verjaardagen (o.a. van oma en onze schoondochter Carla) missen, maar dat halen we later wel weer in.

We hebben al de nodige afspraken gemaakt als we weer terug zijn, want we willen niet te veel missen.

Het was goed om nog even te constateren dat ons aandelenpakketje vandaag weer op dezelfde hoogte stond als in december 2007. Het komt allemaal weer in orde dus.

Ria is gisteren naar de kapper geweest en ik vandaag.

We zijn flink kort geknipt zodat we optimaal van de zon kunnen genieten. De wind kan nu niet door mijn haren waaien, maar die hebben we toch steeds van achter.

Morgenvroeg halen kennissen ons om 05.45 uur met een busje op, zodat de fietsen ook mee kunnen naar Schiphol en dan beginnen we aan onze mooie reis van Bangkok naar Singapore. Het vliegtuig vertrekt om 10.30 uur. Ik heb op advies van Ed en Annemiek het boek: Het verloren labyrint van Kate Mosse gekocht en dat ga ik heerlijk in het vliegtuig lezen. Ria zal haar gebruikelijke puzzelboekje meenemen.

We hebben heel veel mooie verhalen over  onze tocht gelezen en we weten dat er onderweg veel (te veel) te zien is. Dat zal niet allemaal lukken in die paar weken, maar we gaan ons best doen.

Nog hartelijk dank aan degenen die ons een goede reis hebben gewenst. Het probleem van de plantjes is opgelost!! Marjan wilde ze zelfs iedere dag vanuit Laren water komen geven. Erg lief hoor. En Ria E wist niet dat ik een pasfoto van haar had. Lache. Het was ook erg leuk, dat Roelie en Willem, die een eindje voor ons uit fietsen, nog gereageerd hebben.  We zullen ze wel niet meer in kunnen halen.

Als we de kans krijgen zullen we met regelmaat een verhaaltje en wat foto’s op de site zetten.

 
< Vorige   Volgende >