Actuele tijd

Parga PDF Afdrukken E-mail
 

Parga camping Enjoy Lichnos


Nog even ontbijten met uitzicht op het reuzengebergte en dan weer verder. We hebben nog afscheid genomen van diverse deelnemers van de ANWB-rally want die beginnen we zo langzamerhand ook te kennen. Eerst hadden we een mooie rit door het Pindosgebergte. We zagen 2x een schildpad oversteken maar we hebben geen beer gezien. Onze buurman op de vorige camping had er wel eén gezien. De laatste 30 km naar de stad Ioanina gingen we via een nieuwe snelweg met heel veel, mooie en soms lange tunnels. De weg was nog niet af en de tolpoortjes waren (gelukkig) nog niet bemand. Toen we de stad bereikt hadden zijn we weer verder gegaan via een hele mooie bergweg want dat is toch wel iets leuker rijden. Het was toen nog ca. 125 km. Ik had steeds gezegd, we moeten wel om 14.30 uur op de camping zijn want dan moet Nederland tegen Denemarken voetballen. Klokslag half 3 reden we Parga binnen, maar we hadden afgesproken dat we naar camping Valtos zouden gaan omdat die op papier mooier leek. We kwamen er iets na half 3 aan en reden de camping op. Helemaal afdalen naar zee. We konden echter geen geschikt plaatsje vinden en met moeite konden we keren. Snel weer afgemeld en toen terug naar de eerste camping, die we voorbij gereden waren. Vlug een plaats gezocht en toen kon ik nog een kwartier van de eerste helft zien. Onder de rust hebben we de luifel opgezet en de stoelen er uit gehaald. Gelukkig won Nederland de wedstrijd met 2 – 0.

We hebben een prima plaats op deze mooie camping. Wifi aan boord en ontvangst van bijna alle zenders, zodat we sport kunnen kijken als we dat willen. Toch goed dat we niet op de eerste camping zijn blijven staan.

We hebben een prachtig zandstrand hier en wederom een heldere zee met weinig golven.

Hier kunnen we het nog wel 4 dagen volhouden. Vrijdag moeten we weer de boot op in Igoumenitsa en dat is 45 km van deze mooie badplaats. Daarna gaan we nog een paar dagen op bezoek bij Henk en Anneke op eeen camping boven Rimini.

Er heerst hier momenteel een hittegolf, dus we voeren niet veel uit. Gelukkig hebben we een zeer schaduwrijke camperplaats waar we ons op tijd terug kunnen trekken.

Gem en Ty zijn ook weer op deze camping aangekomen. Vandaag zijn we op de fiets naar Parga gegaan. Dat was ook weer werken geblazen maar het was de moeite waard want Parga is een heel gezellig stadje. En zodra we weer op de camping waren doken we de zee in en genoten we van onze schaduwrijke plaats. Dolce farniente!!!

 
< Vorige   Volgende >