Actuele tijd

Pattaya PDF Afdrukken E-mail
 

Pattaya

Wat hebben wij hier een verschrikkelijk mooi resort. Gisterenavond hebben we samen met Ben en Coby en Wim en Han genoten van een barbecue. Het was erg gezellig. Om 12.00 uur gingen we te bed in onze schitterende kamer met alles er op en er aan. Vandaag hadden we een uitstapje geboekt naar een eiland, waar je ook kunt snorkelen. We gingen er met de speedboot heen. Tjonge, tjonge wat een geklap. We hadden een prachtig strand en we konden er snorkelen. Er was helaas geen koraal, dus niet zo mooi als vorig jaar bij de Gili-eilanden, maar ik heb wel weer veel verschillende soorten vis gezien. Onze lunch was een seafood maaltijd. Erg lekker en veel verschillende soorten vis. Na de middag nog lekker in een zuivere zee gezwommen en in de zon gelegen. Was weer een leuk dagje.

Vanavond gaan we ergens in Pattaya eten en genieten van het avondleven hier in Pattaya. Dat schijnt echt iets bijzonders te zijn.

We hebben lekker gegeten en wat we zien zijn ontzettend veel omgebouwde mannen en oude mannen met jonge Thaise meisjes en niet te weinig.

Helaas kunnen we niet meer naar de ping-pong-show. Dat bewaren we voor de volgende reis naar Thailand.

 
< Vorige   Volgende >